Poți deconecta oricând un cont de calendar, dacă nu mai vrei ca VolunHub să-l folosească.
Din dashboard, pe cardul contului pe care vrei să-l deconectezi, apasă "Deconectează".
Apare o fereastră de confirmare cu titlul "Deconectezi acest calendar?" și textul "Datele importate și turele împinse vor fi șterse.".
Apasă "Da, deconectează" pentru a confirma.
Vezi mesajul "Contul de calendar a fost deconectat." și te întorci în dashboard.
ℹ️ Ce se șterge din VolunHub
VolunHub uită datele de conectare (pentru Google, accesul OAuth este revocat) și șterge tot ce importase: intervalele ocupate, setările per calendar și evidența turelor împinse. Turele tale de hotline din VolunHub rămân neschimbate.
⚠️ Turele deja scrise în calendarul extern rămân acolo
Deconectarea șterge doar datele din VolunHub — evenimentele "Tură hotline Safe from Harm" deja scrise în calendarul tău Google/Apple nu sunt șterse de acolo și nu se vor mai actualiza. Dacă nu le mai vrei, șterge-le manual din calendarul tău.